Visionary webinárium
Közétkeztetés és ökológiai gazdálkodás: párbeszéd a jövőért
Az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a hazai közétkeztetési ágazat és az ökológiai gazdálkodás kapcsolatával foglalkozó webináriumára. A esemény célja, hogy a közétkeztetési és az ökológiai ágazatok szereplői között párbeszéd induljon az ökológiai termékek ismertségét, beszerezhetőségét, és bekapcsolhatóságát övező információ, tudás és tapasztalat hiány csökkentésére, jó gyakorlatok megosztására, valamint beavatkozási pontok azonosítására.
Programterv
Közétkeztetés és ökológiai gazdálkodás
- Köszöntő
- Király Gábor, AKI
- Bioélelmiszerek a közétkeztetésben?
- Zoltai Anna - Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége
- Bioélelmiszerek Magyarországon: elérhetőség és hozzáférhetőség
- Sipos Nikoletta - Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
- Kérdések és válaszok: nyitott beszélgetés az előadásokról