Aktualitások

Tiszta Levegő Párbeszéd /Clean Air Dialogue

Az Európai Bizottság a levegőminőségi célok elérése érdekében „Tiszta Levegő Párbeszéd” programot kezdeményezett, melynek keretében kétoldalú tárgyalásokon tekintik át az adott országban a levegővédelem területén eddig megvalósított és tervezett intézkedéseket, valamint a végrehajtás során tapasztalt és várható nehézségeket. Az önként jelentkezett tagországok közül Magyarország volt a harmadik, ahova az Európai Bizottság Környezetvédelmi Főigazgatóságának szakmai küldöttsége ellátogatott.

Részletek »

2017. 10. 05.


MKR tanulmányút

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet tanulmányutat szervezett az agrárkockázat-kezelési rendszer működéséről a koszovói Mezőgazdasági, Erdészeti és Vidékfejlesztési Minisztérium képviselői számára.

Részletek »

2017. 10. 03.


Szója, mint takarmány

2017.09.27-én, Budapesten került megrendezésre a USSEC (USA Szójabab Export Tanács), a Magyar Gabonafeldolgozók, Takarmánygyártók és Kereskedők Szövetsége, valamint az Agrárgazdasági Kutató Intézet szervezésében a „Szója mint takarmány” c. szakmai szeminárium állattartók, takarmánygyártók és döntéshozók részére.

Részletek »

2017. 09. 27.


Együttműködési megállapodásokat írt alá az AKI, a NAIK, a Magyar Szója Nonprofit Kft. és a Gabonaszövetség Takarmánygyártók Tagozata

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) kezdeményezésére két stratégiai együttműködési megállapodás aláírására került sor a 78. Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásáron 2017. szeptember 22-én.

Részletek »

2017. 09. 23.


Megvan az Arany Sarló!

Az AKI gondozásában, az Agrárgazdasági Könyvek sorozatban megjelent Structural Changes in Agriculture since EU Accession in Slovakia, the Czech Republic and Hungary című kiadvány Zlatý kosák – Arany Sarló díjat nyert Szlovákiában!

Részletek »

2017. 09. 22.


Platform a nemzetközi együttműködéshez a biomassza-alapú gazdaság terén

Közös konferenciát szervezett a Földművelésügyi Minisztérium, az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) és az Agrárgazdasági Kutató Intézet az OMÉK nyitónapján.

Részletek »

2017. 09. 21.


megjelenítés: darab/oldal
első | « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | utolsó