Aktualitások

Miniszteri elismerést kapott az AKI munkatársa

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adott át az 1848/49. évi Forradalom és Szabadságharc Emléknapja, Március 15. alkalmából Dr. Béládi Katalinnak, az AKI tudományos munkatársának nyugdíjba vonulása alkalmából a mezőgazdasági ágazatok és élelmiszeripari termékek költség- és jövedelemadat-gyűjtésében és az abból származó adatbázisok kiépítésében, működtetésében, az adatok elemzésében, valamint az eredmények széles körben való megismertetésében végzett több évtizedes kiváló munkájáért.

Részletek »

2017. 03. 20.


Miniszteri elismerést kapott az AKI munkatársa

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adott át az 1848/49. évi Forradalom és Szabadságharc Emléknapja, Március 15. alkalmából Wagner Hartmutnak, az AKI tudományos munkatársának nyugdíjba vonulása alkalmából, aki a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek külkereskedelmi folyamatainak vizsgálatával és elemzésével jelentősen hozzájárult a piac- és agrárpolitikai szabályozás operatív döntéseihez készített háttéranyagok összeállításához, emellett nagy hangsúlyt fektetett a piaci szereplők széles körének tájékoztatására is.

Részletek »

2017. 03. 20.


Miniszteri elismerést kapott az AKI nyugalmazott munkatársa

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát adta át az 1848/49. évi Forradalom és Szabadságharc Emléknapja, Március 15. alkalmából Dr. Mészáros Sándornak, az AKI nyugalmazott tudományos tanácsadójának az agrárközgazdaságtan hazai és nemzetközi területén végzett kutatási és oktatási tevékenysége elismeréséül.

Részletek »

2017. 03. 20.


Együttműködési megállapodás az ENSZ FAO és az AKI között

Három évre szóló megállapodást írt alá a FAO Európai és Közép-Ázsiai Regionális Irodája az Agrárgazdasági Kutató Intézettel

Részletek »

2017. 03. 14.


Az AKI munkatársa a PREGA 2017 konferencia előadói közt

Az idei PREGA Konferencia és Kiállításon az Agrárgazdasági Kutatóintézet Információs Igazgatóságának igazgatója, Dr. Kemény Gábor is az előadók között volt.

Részletek »

2017. 03. 04.


Nyilvános intézeti vita: Precíziós szántóföldi növénytermesztés - meghívás és vitaanyag

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet vitára tűzi Kemény Gábor – Lámfalusi Ibolya – Molnár András (szerkesztők): „A precíziós szántóföldi növénytermesztés összehasonlító vizsgálata” című könyvét.

Részletek »

2017. 01. 18.


megjelenítés: darab/oldal
első | « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | utolsó
Impresszum|Adatvédelem|Címkék|GYIK|Honlaptérkép|Írjon nekünk|RSS|Technikai információk

© Agrárgazdasági Kutató Intézet 2012-2017