Aktualitások

AKI Finanszírozási workshop 2017-ben is

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) a Földművelésügyi Minisztérium (FM) Agrárgazdaságért felelős Államtitkárságával együttműködve idén második alkalommal szervezte meg a „Finanszírozási folyamatok és támogatások alakulása az élelmiszergazdaságban, 2016” című workshopját (röviden: az "AKI Finanszírozási workshop"-ot).

Részletek »

2017. 03. 30.Miniszteri elismerést kapott az AKI munkatársa

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Magyar Ezüst Érdemkeresztet adományozott az 1848/49. évi Forradalom és Szabadságharc Emléknapja, Március 15. alkalmából Kertész Róbertnek, az AKI osztályvezetőjének nyugdíjba vonulása alkalmából a mezőgazdasági ágazatok és élelmiszeripari termékek költség- és jövedelemadat-gyűjtésében és az abból származó adatbázisok kiépítésében, működtetésében, az adatok elemzésében, valamint az eredmények széles körben való megismertetésében végzett több évtizedes kiváló munkájáért.

Részletek »

2017. 03. 20.


Miniszteri elismerést kapott az AKI munkatársa

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adott át az 1848/49. évi Forradalom és Szabadságharc Emléknapja, Március 15. alkalmából Dr. Béládi Katalinnak, az AKI tudományos munkatársának nyugdíjba vonulása alkalmából a mezőgazdasági ágazatok és élelmiszeripari termékek költség- és jövedelemadat-gyűjtésében és az abból származó adatbázisok kiépítésében, működtetésében, az adatok elemzésében, valamint az eredmények széles körben való megismertetésében végzett több évtizedes kiváló munkájáért.

Részletek »

2017. 03. 20.


Miniszteri elismerést kapott az AKI munkatársa

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adott át az 1848/49. évi Forradalom és Szabadságharc Emléknapja, Március 15. alkalmából Wagner Hartmutnak, az AKI tudományos munkatársának nyugdíjba vonulása alkalmából, aki a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek külkereskedelmi folyamatainak vizsgálatával és elemzésével jelentősen hozzájárult a piac- és agrárpolitikai szabályozás operatív döntéseihez készített háttéranyagok összeállításához, emellett nagy hangsúlyt fektetett a piaci szereplők széles körének tájékoztatására is.

Részletek »

2017. 03. 20.


Miniszteri elismerést kapott az AKI nyugalmazott munkatársa

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát adta át az 1848/49. évi Forradalom és Szabadságharc Emléknapja, Március 15. alkalmából Dr. Mészáros Sándornak, az AKI nyugalmazott tudományos tanácsadójának az agrárközgazdaságtan hazai és nemzetközi területén végzett kutatási és oktatási tevékenysége elismeréséül.

Részletek »

2017. 03. 20.


megjelenítés: darab/oldal
első | « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | utolsó
Impresszum|Adatvédelem|Címkék|GYIK|Honlaptérkép|Írjon nekünk|RSS|Technikai információk

© Agrárgazdasági Kutató Intézet 2012-2019