Címzett e-mail címe*:
Feladó neve*:
Szöveg:
Ellenőrző kód*:
Új kód kérése
(A sárga keretben látható betűkből és számokból álló karaktersorozat balról jobba olvasva.)
Elküld »
Mégsem »

Adatvédelem

Adatvédelemi tájékoztató

2009. 04. 22.

Tisztelt érdeklődő!

  1. Az Agrárgazdasági Kutató Intézet honlapjának, különösen azon részeinek elérésekor, melyek felhasználói regisztrációhoz kötöttek, személyes adatai is az Intézet kezelésébe kerülnek.

  2. Egyfelől a személyes adatok egy része automatikusan képződik  a honlap elérésekor (hozzáférési és audit naplók), másrészről regisztrációhoz kötött adattartalom elérésekor explicit módon néhány személyes adat megadása szükséges. (név, elérhetőségek)

  3. A honlap kialakítása során törekedtünk arra, hogy a személyes adatok kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

  4. A honlap látogatása során keletkező személyes adatok felelős kezelője az Agrárgazdasági Kutató Intézet. A honlap üzemeltetését, programozását kizárólagosan az Intézet belső szervezeti egységei végzik.

  5. A keletkező személyes adatokat az Agrárgazdasági Kutató Intézet harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag statisztikai célokra, illetve a honlapfunkciók elérésének biztosítására használja fel.

  6. A honlap látogatásával összefüggésben kezelt személyes adatokhoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdések, észrevételek megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

  7. Ez a tájékoztató a honlap tartalmi és formai egységesítésével kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza. Látogatóink személyes adatainak kezelése csak részét képezi adatkezelési tevékenységünknek.

Adatvédelmi felelős:

Biczó András

Vissza »
Címkék :
Impresszum|Adatvédelem|Címkék|GYIK|Honlaptérkép|Írjon nekünk|RSS|Technikai információk

© Agrárgazdasági Kutató Intézet 2012-2019