A LIAISON project célja, hogy érdemben hozzájáruljon az interaktív innovációs projekt megközelítések optimalizálásához az uniós politikák végrehajtása a mezőgazdaság, az erdészet és a vidéki területek innovációjának felgyorsítása érdekében.

Jobb vidéki innováció: szereplők, eszközök és politikák összekapcsolása hálózatokon keresztül

A 42 hónapig tartó projektben kutatók, politikai tanácsadók, interaktív innovációs projektek résztvevői, kezdeményezések és hálózatok, mezőgazdasági / erdészeti tanácsadók, döntéshozók és a rendszergazdák közösen vizsgálják meg az interaktív innovációs projekt megközelítések kialakítását és végrehajtását.

Legfontosabb várt eredménytermékek a következők:

  • Az interaktív innovációs projektekkel (pl. innovációs támogatási szolgáltatásokkal) kapcsolatos együttműködés és együtt tanulás előmozdítása érdekében egy sor mélyreható, gyakorlati útmutató elkészítése;
  • Politikai iránymutatások az EIP-AGRI nemzeti / regionális szintű végrehajtását célzó interaktív innovációs projektek (pl. RDP Irányító Hatóságok) intézményi környezetének javítására;
  • Videók és egyéb kommunikációs anyagok, amelyek jó gyakorlatokat mutatnak be az interaktív innovációs projektek tervezésében és megvalósításában.

Mindezek elérhetők lesznek egy internetes Interactive Innovation Tool Box segítségével. Tudjon meg többet a projektről itt

Csatlakozzon az EU Vidéki Innovációs Versenyéhez (EURIC)

  • Ön olyan mezőgazdasági termelő, erdőgazdálkodó vagy olyan agrár-élelmiszeripari vállalkozása van, amelynek sikertörténetét érdemes megosztani?
  • Vett részt a közelmúltban innovatív, inspiráló és úttörő kezdeményezésben? (mezőgazdasági / erdészeti / agrár-élelmiszeripari ellátási lánc)?

Ha a válasz IGEN, kérjük, hogy csatlakozzon a LIAISON projekt EU Vidéki Innovációs Versenyébe (EURIC), amelyet a mai naptól 2019. március 15-ig itt tehet meg. A kiválasztási folyamat után Ön lehet a 15 Vidéki Innovációs Nagykövet egyike, akik 2019 novemberében nemzetközi elismerést szerezhetnek a nagy európai fővárosok egyikében tartandó rangos díjátadó ünnepségen.

  • • A LIAISON projekt AKI csapatát elérheti itt, Biró Szabolcsot pedig a következő telefonszámon: +36705011246

Az EURIC flyer-t töltse le itt

 

Ez a projekt az Európai Unió Horizont 2020 keretprogramjának kutatási és innovációs programjából kap finanszírozást a 773418. sz. Támogatási megállapodás keretében.