Aktualitások

Platform a nemzetközi együttműködéshez a biomassza-alapú gazdaság terén

Közös konferenciát szervezett a Földművelésügyi Minisztérium, az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) és az Agrárgazdasági Kutató Intézet az OMÉK nyitónapján.

Részletek »

2017. 09. 21.


Megkezdte működését a Halászati Információs Rendszer (HALir)

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet folyamatosan bővíti információs szolgáltatásait, így az eddigi statisztikai jelentések és lekérdezhető adatbázisok mellett elindította térképi adatszolgáltatását is. A Halászati Információs Rendszer (HALir) az „Állami halgazdálkodási feladatok támogatása” fejezeti kezelésű előirányzat részeként a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával jött létre (projektazonosító: HHgF/867/2016).

Részletek »

2017. 09. 19.


Agrár-kockázatkezelési workshop az AKI-ban

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet idén negyedik alkalommal szervezte meg „Az agrár-kockázatkezelési rendszer 2016. évi tapasztalatai” című éves workshopját. A szakmai eszmecserén az agrár-kárenyhítési, valamint díjtámogatott biztosítási rendszer működtetésében meghatározó hatósági szervezetek (MÁK, Nébih, FÖMI, OMSZ), biztosítók és biztosítóegyesületek, valamint a Földművelésügyi Minisztérium (FM), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az AKI illetékesei vettek részt. A rendezvény célja a 2016. évi agrár-kockázatkezelési rendszer eredményeinek értékelése volt a számok tükrében, valamint a 2017. évi tapasztalatok és várható tendenciák megvitatása volt.

Részletek »

2017. 09. 13.


Pályázati felhívás ügyvivő szakértő (modellező, elemző) munkakör betöltésére

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet ügyvivő szakértő (modellező, elemző) munkakörbe pályázatot hirdet egy fő részére a Kutatási Igazgatóságra.

Részletek »

2017. 08. 29.


Biztosítsa be helyét! BIOEAST nemzetközi konferencia az OMÉK-on! / Get your seat confirmed! BIOEAST international conference at OMÉK

2017. szeptember 20-án a Földművelésügyi Minisztérium, az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezettel és az Agrárgazdasági Kutató Intézettel együttműködésben nemzetközi konferenciát szervez „Az együttműködések szerepe az ágazati kutatásban – nemzetközi BIOEAST konferencia” címmel. On 20 September 2017, the Hungarian Ministry of Agriculture (FM), together with the Food and Agriculture Organisation (FAO) and the Research Institute of Agricultural Economics (AKI) will organize its international conference on the theme of ’Added value of cooperation in bioeconomy research - international BIOEAST conference’.

Részletek »

2017. 08. 21.megjelenítés: darab/oldal
első | « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | utolsó
Impresszum|Adatvédelem|Címkék|GYIK|Honlaptérkép|Írjon nekünk|RSS|Technikai információk

© Agrárgazdasági Kutató Intézet 2012-2017