Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) és az AGMEMOD Konzorcium, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) támogató közreműködésével „Közép- és Kelet-Európa agrárpiaci kilátásai - mezőgazdasági és élelmiszerpiaci trendek az elkövetkező évtizedben, valamint kihívások és megoldások a keveréktakarmány-gyártás aspektusából” címmel nemzetközi szakmai konferenciát szervez 2018. május 15-én és 16-án Herceghalmon, az Abacus Business & Wellness Hotelben.

Időpont:
1. nap: 2018. május 15., kedd 14:00–17:00
2. nap: 2018. május 16., szerda 09:00–16:00

Helyszín:  
Abacus Business & Wellness Hotel**** (2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.; Milton Keynes bálterem)

Koncepció: 
A növénytermesztés és az állattartás egyre növekvő környezeti és társadalmi kihívásokkal szembesül (a légköri szennyezők kibocsátásának mérséklésétől kezdve az antibiotikumok használatának visszaszorításáig), és ezekhez kapcsolódóan a jövőben mind szigorúbb jogszabályi követelményeknek kell megfelelnie. E kihívások különösen a közép- és kelet-európai (KKE) országok mezőgazdasági termelői számára kevéssé ismertek. A rendezvényen az AKI, az AGMEMOD Konzorcium és a NAK által felkért, nemzetközileg elismert előadók osztják meg a KKE térség agrárpiacainak kilátásaival, a növénytermesztés és az állattartás jövőjéjével kapcsolatos értékeléseiket. A takarmánypiaci szereplők olyan, a takarmányipar által fejlesztett új és innovatív megoldásokat vázolnak, amelyek a takarmányok táplálóanyag-tartalmának optimalizálását szolgálják, és ezáltal hozzájárulnak a fenntartható termeléshez. Az Outlook Konferencia 2018 egyedülálló iparági betekintést enged és egyben szakpolitikai támogatást is nyújt. A piaci szereplőket szembesíti a jogszabályi és piaci fenntarthatósági követelményekkel, és figyelmüket olyan újszerű eljárásokra irányítja, amelyekkel e kihívásoknak a versenyképesség erősítése mellett tudnak megfelelni.

Általános tudnivalók: 
Az Outlook Konferencia 2018 programon a szinkrontolmácsolás biztosított, a részvétel ingyenes, de előzetes, a Szervezők által visszaigazolt regisztrációhoz kötött, szállás a résztvevők saját költségére, a hotelnél igényelhető. A konferencia részletes programtervét az oldal alján található csatolmányban olvashatja.

Regisztrációját IDE KATTINTVA teheti meg (jelentkezési határidő: 2018. május 7. (hétfő).

Attachments