MEGHÍVÓ Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében, az Agrárminisztérium (AM) támogató közreműködésével megrendezésre kerülő "A piaci transzparencia értéke - 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR)" című nemzetközi konferenciára

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében, az Agrárminisztérium (AM) támogató közreműködésével  ezúton tisztelettel meghívja Önt a soron következő AGROmashEXPO keretében, 2019. január 23-án (szerdán) megrendezésre kerülő, „A piaci transzparencia értéke - 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR)” című nemzetközi konferenciára.

 

Időpont: 2019. január 23., szerda 09:00-16:00

Helyszín: Hungexpo, 25-ös épület (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

 

A szervezők a rendezvényen szinkrontolmácsolást biztosítanak. A konferencia részletes programtervét a csatolt Meghívó tartalmazza.

 

A konferencián való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrációját IDE kattintva teheti meg (jelentkezési határidő: 2019. január 14. (hétfő)). Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy csak az írásos visszaigazolás jogosít fel a rendezvényen való részvételre.

Attachments